Kategoriat
Yleistä

Sekalaista

Lauantaina tai sunnuntaina olisi tarkoitus suorittaa toinen exkursio Vuokattiin. Siihen vaaditaan tällä kertaa sen verran työtä, että ohjelmistotuotannon menetelmien harjoitustyön saisi päätökseen. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun joutuu käyttämään Rational ”ranteet auki” Rosea, niin itku meinaa välillä tulla. Kenen idea on, että suurinta osaa tehtävistä ei voi undota? Maailman bloatein klöntti maksaa 40 000 dollaria per käyttäjä per vuosi ja siinä ei ole undoa. Uskomaton kikkare. Tosin epäilen, että meidän opastuksemme Rational Rosen pariin ei ole ollut parasta mahdollista.

Katsoin Million Dollar Babyn. Oli kyllä hyvä leffa. Todella. En tiedä silti haluanko katsoa koskaan uudelleen. Ohjaajalle (Clint Eastwood) kyllä propsit tarinan kuljettamisesta. Ensin lähdetään hyvin rauhallisesti liikkeelle. Hiljalleen tempo nousee ja tapahtumia tulee säännöllisemmin. Kiihdyttämistä jatketaan puolitoistatuntia kiireettömästi, oleellinen kertoen. Sitten. Naps. Kaikki pysähtyy. Jotenkin se hetki oli niin hyvin saatu dramatisoitua, että suusta lipsahti ei jumalauta, ei niinkään itse tapahtuman vuoksi kuin sen, miten se oli kuvattu. Ehkä uudelleen katsomista elokuva ei oikein kestäkään, koska tuo rush jää kokematta jatkossa.

Linnanjuhlissa oli varmaan kaikkein dramaattisinta se, että joku kaatui. En seurannut kuin puolitoistatuntia alusta. Karpela oli myrkynvihreässä. Pukee häntä.

PS. Oletteko koskaan kuulleet, että joku olisi sanonut Faithlessin legendaarisista biiseistä God Is A DJ tai Insomnia, että onpa huono biisi?

5 vastausta aiheeseen “Sekalaista”

Empä ole kuullut että joku olisi sanonut biisejä huonoiksi.
Missäs näin tapahtui?

Niin siis en itsekään ole kuullut noin sanottavan. Onko Faithless tehnyt siis universaalisti ja absoluuttisesti hyviä biisejä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.