N0life goes on..

Joo, täs on nyt palauduttu viron reissusta ja noulaiffattu huolella. Kaks päivää mennyt käytännössä Battlefieldin pelaamiseen, tänään tosin tein muutaman tunnin töitäkin. Ryhdistäydyttävä olisi, ensi maanantaina olisi harkkatyön palautus ja homma on melko levällään vielä. Pitänee huomenna lähteä koululle.. Tai ylihuomenna..

Ei uskoisi, mutta into Battlefieldin pelaamiseen alkujaan lähti siitä, kun Fordisti näytti Counter-Striken pelivideonsa. Jotenkin se oli ahaa-elämys. En tiedä, ei se mitenkään ihmeellinen ollut tai mitään, mutta siitä sain intoa jauhaa battlefieldiä.. jauhaa ja jauhaa. Kunnes nyt sit hiljalleen siinä vähän välillä pärjääkin.

No, välillä jostain muustakin kuin battlefieldistä. Saatiin joku vuoden ’70 pyykinpesukone – ilmaiseksi. Eli nyt olisi pyykinpesukone himassa. Parhautta.

PS. Palataan vielä Battlefieldiin vähän. Jiipee yritti saada meille Suomeen ensimmäistä ranked-serveriä. EA:lta kyllä törkeää käytöstä. Ensin pompotellaan ympäriinsä ja sen jälkeenkään hommat ei onnistu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.