Madventures

Madventuresin tuottaja, Riku Rantala, kävi tänään koululla vierailevana luennoitsijana johonkin kurssiin liittyen. Kurssin aihe jäi varmasti monelle hämärän peittoon, mutta 200 henkeä vetävään luokkaan oli änkeytynyt ainakin sata ylimääräistä, ilmeisesti julkkista katsomaan.

Rantala kertoi varsin avoimesti kaikista asioista, mitä Madventuresin tekoon liittyi. Itseäni yllättivät muutamat asiat. Ensinnäkin se, että Madventures on hyvinkin tarkkaan käsikirjoitettu. Yksittäisiä ottoja on saatettu ottaa uusiksi yli kaksikymmentä kertaa. Reality-tv:n illuusio on silti hyvin saatu pidettyä kasassa, ehkä se johtuu paksusta slangista, jota tekijät päättivät käyttää.

Riku puhui myös piratismista. Häntä henkilökohtaisesti kuulemma vituttaa se, että Madventures leviää verkossa ja piraatti-dvd:inä. Alussa hän tosin totesi, että todennäköisesti ensimmäisen Madventuresin graffatkin on tehty jollain piraattisoftalla, mutta se aiheutti vain naurua. Niinhän se menee, piratismi ja waretus on ok niin kauan, kun se ei omalle kohdalle satu.

Värikkäitä tarinoita kyllä oli. Kuubassa olivat pidätettynä vakoilusta epäiltynä ja heidän Jamaikalta ostamastaan juomapullosta löytyi amfetamiinia marihuanaa. Siinä sitten vain selittelemään. Eivät joutuneet vankilaan.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Madventures”

 1. Grond avatar
  Grond

  Pari kertaa olin ajatuksissani mutta vahvasti väittäisin että se löydetty huume oli marihuanaa eikä amfetamiinia. Siis olevinaan, jota siellä ei ilmeisesti kuitenkaan ollut..

 2. Jasmo avatar

  Aivan, muistin väärin.

 3. Warg avatar
  Warg

  Miksi amfetamiini on jätetty näkyviin marijuana-sanan rinnalle, vaadin sanan poistoa, koska ei liity asiaan mitenkään ja en halua että marijuana aka. ”tötsyä” laitetaan vierekkäin amfetamiinin kanssa, jotain järkeä ihmiset!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.