Kategoriat
Yleistä

Ronaldinho

Itse en tietystikään tiedoillani nyt pysty antamaan kattavaa kuvausta, mutta ehkä Jeztah / Liimis voi paikata, jos tarvetta on. Ronaldinhostahan ei tainnut muut kun tosijalkapalloilunseuraajat tietää ennen kuin se teki, öö, mm- tai em-kisoissa vaparista sen upean maalin ja pelasi muutenkin loistavasti. Nykyään Ronaldinho yksinkertaisesti omistaa.

En yleensä tämmöiseen ylistykseen blogissa lähtisi, varsinkaan kun en herrasta tiedä paljoakaan. Mutta katsoin googlen videoista ronaldinho pätkän ja pysäytti kyllä. Tyypillä pysyy pallo aika hyvin hanskassa.. Ilmeisesti pallo ei osu kuitenkaan ylärimaan vaan johonkin mainostelineeseen tms?

4 vastausta aiheeseen “Ronaldinho”

Noh, taidan kyllä olla mainitsemiasi ”tosijalkapalloilunseuraajia” kun tiedän ja muistan että kyllähän mies oli kovaa huutoa jo PSG:n aikoihin. Lue vaikka lyhyt versio miehen urasta wikipediasta.

Ja aika monet huhut kertoo että tuo kyseinen video olisi lavastettu, koska ylärimaanhan se näyttäisi osuvan kolme kertaa putkeen. Ei tuo tietenkään täysin mahdotonta ole mutta kyseessä on kuitenkin Niken mainos, pidetään se mielessä. Rahalla saa aina ihmeitä aikaan.

Oon kyllä kans kuullu, että ko kaveri on aika jamppa, mutta kyllä toi video oli aika.. :)

Intternetissä sanottiin, joten se siis on totta, että ensimmäinen veto on oikeasti osunut ylärimaan, sen jälkeen Ronaldinholle on heitetty palloja takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.