Kirjasto

Pitkän jahkaamisen jälkeen sain käytyä Lappeenrannan kirjastossa, tarkoituksena oli, että haen nyt itselleni sitä scifiä. Huomasin kuitenkin, että kirjastokorttini puuttuu. No, lähdin silti, sillä Joensuussa sain lainattua henkkareilla. Tässä vaiheessa kaikki varmaan arvaavat mitä tapahtui?

Lainaukseni ei onnistunut. Meillä on sellaiset säännöt että pitää olla kirjastokortti. Onneksi luonteeltani rauhallisena miehenä kysyin vain kerran uudelleen, että eikö mitenkään. Ei. Ihan kun lainaustietojani ei löytyisi koneelta, jos syöttää minun henkkarit sinne. Ja ihan kuin sillä tavalla ei voisi minulle lainata. Mutta ei. Ei millään.

Harmittaa se, että en voi millään kostaa palvelun puutetta. Jos kaupassa minua palvellaan huonosti, voin vaihtaa kauppaa. Mutta kirjasto ei siitä mieltään pahoita, jos en sieltä kirjoja lainaakaan. Sama on postilla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Kirjasto”

 1. Iiris avatar
  Iiris

  Miksi et sitten hankkinu sitä korttia? Se kestää viis minsaa :)

 2. Lauri avatar

  Jos kortti oli jo hankittu mut se oli jääny kotiin tms? Niin minä käsitin.

 3. Iiris avatar
  Iiris

  Ai niinpä niin. Niin se varmaan olikin :)

 4. jazmo avatar

  Joo, juurikin niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.