Rosa Meriläinen

Rosa Meriläinen bloggaa:

[..]Torstaina olin jo hereillä, mutta ei siitä ollut mitään hyötyä. Yritin kolme kertaa saada kyselytunnilla kysymyksen onnistumatta. En jäänyt suremaan, sillä läksimme Irinan kanssa Gramexin talvikauden avajaisiin saamaan kehuja tekijänoikeuslaista. Se olikin tosi terapeuttista, sillä niin paljon tuli asiasta aikanaan negatiivista palautetta. Nyt sai paistatella ihanien miesten vuolaissa kehuissa. Täytyy kyllä tunnustaa, että kaikki eivät ymmärtäneet spontaanisti meitä kehua, joten heitä piti vähän ohjeistaa ja patistella.[..]

Siis hetkinen. Luetaanpa uudelleen.

Kyllä, niin siinä lukee. Sarkasmiako? Mikään ei tuntuisi viittaavan siihen. Toisaalla on päätetty uskoa kirjaimellisesti mitä on sanottu. Eli siis hetkinen. Täytyy kyllä tunnustaa, että Rosa Meriläinen kumautti minua puskasta (bongilla?) päähän. Voiko joku kirjoittaa noin? Eikö tuo ole kiusallista jo Gramexinkin kannalta?

Löytyisiköhän Rosa Meriläisen aiemmista kirjoituksista tai kenties näin jälkikäteen muisteloita, minkälaisia syöttely- ja juottelutilaisuuksia Gramex järjesti tekijänoikeuslain ollessa valmisteltavana? Niissäkin varmaan puhuttiin asiaakin ja kiitettiin ymmärryksestä.

Jos Jyrki Kasvi paransi vihreiden kuvaa tuossa tekijänoikeuslain valmistelussa ja läpirunnomisessa, niin ei hätää. Rosa huolehtii (taas), että vihreät sukeltaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.