Pelit pannaan

Mikrobitin pelihallista löytyi mielenkiintoinen uutinen: Saksassa lakialoite väkivaltapelien kieltämisestä. On niitä tanjakarpeloita nähtävästi muuallakin. Ei sitä vähästä ymmärrä, miten tietokonepeleistä on saatu niin saatanallisia. Sitäkään ei ymmärrä, että jos pelin kyljessä lukee k18, se ei silti saa sisältää seksiä tai väkivaltaa. Pelithän ovat lapsille.

Tässä on kyllä hyvä esimerkki ihmisistä, joilla on kosketus nykyajan pelaaviin nuoriin, nuoriin aikuisiin ja ihan aikuisiin aikuisiin kadonnut ihan kokonaan.

Konservatiivisen kristillisen puolueen kansanedustajana toimivan Andreas Scheuerin mukaan väkivaltaisilla peleille ”ei ole sijaa saksalaisten makuuhuoneissa”. Hänen mukaansa vanhemmat ovat toki vastuussa siitä mitä lapset pelaavat, mutta Saksan hallituksen tulisi auttaa vähemmän mediatietoisia vanhempia kieltämällä kaikki väkivaltaiset pelit.

Way to go!

PS. Jos se on tämä jätkä, niin outo juttu, että noin nuori voi olla noin kivillä. No, näköjään voi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.