Puhelinlasku

Tuli tänään tekstiviesti kertoen, että Kolumbuksen puhelinlasku on luettavissa osoitteesta http://www.elisa.fi/lasku. Lasku ei ole suuren suuri, mutta hinnoittelusta löytyy kommentoitavaa. Ensinnäkin kaikkien tekstiviestifriikkien, joilla on Series-alustainen puhelin, kannattaa unohtaa tekstiviestit ja asentaa joku lukuisista IRC-asiakkaista, esimerkiksi WlIRC. Itsellä laskun datansiirtoon kuuluu Opera8 for Symbian lataaminen (~1,6mt) ja vähäinen määrä web-surffausta (~100kt). Yhteensä laskussa siirrettyä dataa näytetään vähän yli 3 megaa. Todennäköisesti olen surffannut sittenkin enemmän puhelimella tai jotain. No anyways, yhteysaika on kuitenkin generoitu lähinnä IRC:tä käyttämällä. Irkkiyhteys on ollut päällä yli 20 tuntia puhelimesta (olen käyttänyt, kun olen matkustanut esimerkiksi junassa, eikä ole mitään tekemistä) ja kaikkine latauksineen hinnaksi tulee vähän yli 4e. Hinta irkin osalta on niin pieni, että naurattaa ihan.

Multimediaviestit on toinen. Tällä hetkellä Kolumbuksen multimediaviestien hinnat ovat naurettavat. Neljä lähetettyä viestiä, tuloksena 1,4e laskua. Muilla operaattoreilla käsittääkseni on huomattavasti halvempaa, Saunalahdella ilmaista? Samapa tuo minulle, en lähetä kuin pari viestiä kuukaudessa noita multimedioita, usein vähemmänkin.

Tänään henkinen ikäni varmaan romahti monta vuotta, en uskalla edes testata. Tilasin nimittäin soittoäänen! Ja arvatkaapa paljonko maksoi? … KAKSI EUROA! Melko kallista sano. Uskalsin tehdä tämän sijoituksen, sillä edellisestä on aikaa monta vuotta jo.

Eikä kyseessä ole mikä tahansa soittoääni, vaan Push – Universal Nation! Nyt on huono, kun puhelin alkaa soimaan, niin haluaa kuunnella vaan biisiä. Tarjolla olisi ollut muitakin ralleja, kuten Pendulum – Slam, mutta en uskalla mennä tuonne sivulle vuosiin taas. Löytyy kaikkia legendaarisia trancerallatuksia, kuten Age of Love – Age of Love ((valitettavasti) 2004 mix). En olisi uskonut koskaan mainostavani mitään soittoääni (vai pitäisikö sanoa soittari) -sivua, mutta nyt mainostan.

http://www.polyfonisetsoittoaanet.com/


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.