Karpela

Tanja Karpela on kyllä ehkä parhain kansanedustaja / ministeri Suomessa. Hän puhuu asioista, joista ei ymmärrä eikä tiedä mitään, sujuvasti. Nyt viimeksi Espoossa asuva kulttuuriministeri puuttui susien elämään. EU:ssa ollaan sitä mieltä, että sudet on kivoja ja niitä pitäisi olla paljon paljon enemmän, jotta Brysselistä voitaisiin tehdä rentoutusmatkoja Suomeen susimetsästykseen.

Karjalaisessa on – jos ei päivittäin – niin viikottain uutisia susista. Ehkä Karpelankin pitäisi joskus käydä Espoon ulkopuolella, muuallakin kuin Brysselissä (josta hän saa aina tietoja mustaa valkoisella, eikun hupsista vaan, enpäs saanukkaan!)

(via Laurin blogi)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.