Operan kätevät ominaisuudet osa 1

Tiedätkö, että kun lisäät bookmarkkeihin jonkun sivun, niin voit antaa sille nicknamen. Mitä tästä on hyötyä? Otetaan esimerkki.

Menen sivulle http://blogilista.fi/suosikit.php ja valitsen valikosta Bookmarks ja Add Bookmark

Annan bookmarkin nimen olla ennallaan ja kaikki muut tiedot laitan kuten haluan. Sitten kohtaan nickname kirjoitan vain että b. Painan ok ja suljen kaikki ikkunat.

Avaan uuden ikkunan (kun uuden ikkunan avaa, niin focus on osoitekentässä automaattisesti, jos et avaa uutta sivua, pääset osoitekenttään painamalla h) ja painan b ja enter. Kirjoitan siis osoiteriville pelkästään kirjaimen b ja painan entteriä. Opera menee sivulle http://blogilista.fi/suosikit.php. Verrattoman käytännöllistä.

Jos nicknameja tulee sitten enemmänkin, niistä tulee pidempiä. Esimerkiksi minulla php, mysql ja niin edelleen. Jos haluan päästä helpolla, voin kutsua nickname go-to valikon painamalla shift+f2. Tässä ikkunassa entterin painallusta ei tarvita laisinkaan, vaan heti kun nicknamesta löytyy osuma, sivulle siirrytään. Tehokasta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.