Sekalaista

Lauri oli alkanut etsimään pornokuvia Paha maa -trailerista. Mikäpä siinä, jos ei muutakaan tekemistä ole.. Tulee mieleen Fight Club, jossa Brad Pittin hahmo teki samaa.. Tai siis Brad Pittin hahmo näytti kikkelin kuvia leffateatterissa. Niinhän on nytkin käynyt tuossa leikkausvaiheessa.

Aikaa on liian vähän. Viime yönä pelasimme neljään saakka Civilization nelosta. On kiva peli moninpelinä. Addiktoiva. Viisi tuntia meni, eikä edes huomannut. Olin todella pirteänä menossa kouluun aamulla.. No en sitten ollutkaan kuin ihan pakolliset.

Paljon muutakin pitäisi pelata. Haluaisin pelata Battlefield 2, mutta kun ei tule vaan pelattua. En varmaan pärjäisi, pelaamatonta aikaa on taas aika paljon, mutta en toisaalta ole kovin kaksisesti koskaan aikaisemminkaan pärjännyt. Ongelmana vaan on se, että tuolla on myös Gran Turismo 4 ja kun aikaa pitäisi riittää töihin ja kouluunkin.

Huolestuttavia piirteitä huomaan itsessäni. Armeijassa en viihtynyt. Kuusi kuukautta riitti vallan mainiosti. Nyt reservissä huomaan kuitenkin kirjoittelevani reserviläisliiton keskustelualueelle ja lukevan kyseistä sivua muutenkin. Olisikohan syytä hakeutua hoitoon?


Posted

in

by

Tags:

Comments

7 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. Marko avatar

  ”Nyt reservissä huomaan kuitenkin kirjoittelevani reserviläisliiton keskustelualueelle ja lukevan kyseistä sivua muutenkin. Olisikohan syytä hakeutua hoitoon?”

  Heh, parempi purkaa inttikokemuksia keskustelualueelle kuin kaverien harmiksi parin oluen jälkeen illanvietoissa. En ymmärrä mikä into miehillä on aina ajautua keskustelemaan armeijasta. Luulisi tietokoneet, autot ja naiset riittävän :)

 2. Lauri avatar

  Siellähän ne on ihan selvästi, ei niitä tarvitse edes etsiä ;)

  Kyllä, olen huono.

 3. Jasmo avatar

  Marko, totta kyllä, mutta täytyyhän meillä miehillä olla joku vastaisku, kun naiset alkavat puhumaan vauvoista. ”Meidän pertti on nyt neljä kuukautta. -Ai kuin söpö! -Silloin ku oltiin intissä, niin..”

 4. Lauri avatar

  On totta että inttijutut liittyvät yllättävän läheisesti kaljoitteluun. Ilmeisesti niistä puhuminenkin edellyttää tietynlaista älyllisten toimintojen taantumista, kyseisessä laitoksessa kun oma ajattelu oli turhaa, ellei jopa paheksuttavaa. Ei kait siinä, kivaahan siellä oli.

 5. Jasmo avatar

  Haha, loistavaa logiikkaa :D

 6. Saku avatar
  Saku

  Nyt alkoi vähän huolestuttamaan. Hoitoon sinä joudat Jasmo! Ne inttijutut on nimenomaan sivuutettava mahdollisimman nopeasti parin oluen ääressä, eikä missään reserviläisliiton foorumeilla! :D

 7. Jasmo avatar

  Heh heh. Äläs Saku jännitä :D Kuha joskus kerrataan, nii oon hirmune militaristi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.