Luokkakokous ja muuta

Eilen oli ala-asteen luokkakokous meillä. Itse unohdin vähän juttuja ja en sitten kutsunut kaikkia, jotka olisin voinut. Sattuuhan sitä.. Oltiin syömässä, ihan hyvät mätöt oli, ja istuttiin siinä hieman iltaa ja koitettiin vähän muistella vanhoja ja päästä kärryille, että mitä kellekin nykyään kuuluu. Joillakin oli jo lapsia, jotkut on rällänny ulkomailla ja jotkut.. on vain istuneet koulussa ja koodanneet.

Lähdettiin siitä sitten jatkamaan pienemmällä porukalla ja käytiin ensimmäisen kerran Joensuussa Old Dogissa. Miellyttävä paikka minusta. Sellainen jutskailubaari, musiikki soi tosi hiljaa ja ei tarvinnut huutaa ja mahtui hyvin. Siellä kävin moikkaamassa vuorostaan biletuttuja, kun ovat hitto niin liikkuvaista sakkia, että harvoin sattuu Joensuuhun samaan aikaan.

No, kahdentoista maissa lähdettiin sitten poppiin. Siitä ei olekaan sitten mitään hyvää sanottavaa taas kerran. Kahden aikaan ajoimme taksin kotiin. Poppi kyllä latistaa illan kuin illan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.