Bluetooth

Ei ole mikään helpoiten toimimaan saatava bluetooth dongeli tuo minun pötikkä. No, puolen vuoden tauon jälkeen on taas bluetooth koneessa ja sain purettua kännykästä kuvat. Poistelin huonoja ja laitoin loput näkyville. Sekalaisia kuvia viimeisen puolen vuoden ajalta, bileistä, tapahtumista, häistä, polttareista, sitten jotain kuvaviestikuvia ja vaikka mitä. Ne kuvat on tuolla

Ärsyttävää on myöskin se, että BT-dongelin ajurit ja Nokian PC Suite lisäsivät koneeseeni yhteensä 20 käynnissä olevaa prosessia. Eivät ne kauheasti prosessoria kuormita, mutta kuitenkin. Tarvitaankohan niitä todella niin monta? Hitottaa moinen. Sain kuitenkin varmuuskopioitua puhelimeni. Kuinkahan on, jos vaihtaisin puhelimeni johonkin toiseen S60 puhelimeen, saisinko varmuuskopiosta vietyä yhteystiedot uuteen puhelimeen? Elin kauhun aikoja viime kesänä, kun puhelimeni meinasi tiltata. Ei siellä muuta tärkeätä ole kuin yhteystiedot.

Kun ostin aikoinani Nokian 6600 puhelimen, mainitsin, että en varmaan kameralla tee mitään. Se oli sellainen lausahdus, että en tiennyt vielä paremmasta. Toisin kuin digikamera, kännykkä on aina mukana. En ole koittanutkaan ikuistaa mitään taidekuvia, vaan yleensäkin tilanteita ja outoja juttuja. Olen voinut lähettää sitten kuvaviestinä tai kuvittaa blogia. Nyt on tullut mieleen, että kun tuo kameran resoluutio on niin kovin vaatimaton. Noksulta tulisi se 2 megapikselin kamerapuhelin. Sillä saisi varmaan ihan ok tilannekuvia. Toisaalta nuo puhelimet maksaa sen 500 euroa, jotta edullisempaa on ostaa erikseen kamera. Mutta se ei ole aina mukana, ainakaan minulla.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Bluetooth”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Kyllä ne yhteystiedot _pitäisi_ saada siirrettyä uuteen s60-vehkeeseen aika kivuttomasti :) Ainakin uusimmat pc-suitet ovat alkaneet toimia ihan kiltisti. Itelllä koko ajan päällä kalenterisynkka. Hienosti pelittää.

 2. Jasmo avatar

  Miten se käytännössä toimii? Haistaaks se automaagisesti ku kännykkä tulee kantamaan et jaha, synkataas kalenterit ja sillo synkkaa?

 3. savaaZ avatar
  savaaZ

  Juurikin niin :) Koneella pomppaa perus-bubble joka indikoi jotain tyyliin ”connected to savaaZ6670” ja siitä eteenpäin sitten pcsuite synkkaa kalenteritiedot, jos on tullut muutoksia. Ja parasta tuossa on se, että saa ihan ite valita sen, mitä tietoja synkataan ja mihin suuntaan.

  Joku on saattanut kokeilla niitä suiten ensimmäisiä versioita ja voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että tämän hetkinen tilanne on ihan eri luokkaa softan toimivuuden suhteen. :)

 4. Jasmo avatar

  Ei vaikuttais toimivan noi uudet PC Suitet 6600 kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.