Kukkahattutätien isku blogistaniaan

Juuri kun Kuukausiliitteessä on kehuttu bloginpitäjien asiallisuutta, niin runkkublogi tuo kukkahattutädit blogilistalle. Koska sana runkku on tuhma ja blogista löytyy – voitteko uskoa – alastonkuvia, niin blogi täytyy poistaa blogilistalta, kääntää ympäri, suolata, kääntää ympäri, suolata uudestaan ja upottaa 4 kilometrin syvyyteen peruskallioon.

Bloggaajat väittävät blogeissaan aina olevansa sanavapauden puolestapuhujia, mutta sitten käy näin. Kuten huomaatte, harvoja ihmisiä haittaa noissa keskusteluissa se, että blogissa on kuin onkin alastonkuvia. Enemmän haittaa blogin nimi runkkublogi. Nimi on paheksuttava. Ehdottomasti. Kuka tahansa voi menettää milloin tahansa yöunensa jos lukee sanan runkku. Runkku. RUNKKU. RUNKKU RUNKKU. Seuraavan viikon aikana, kun et saa nukuttua, voit tehdä vaikkapa jotain järkevää. Kenties poistua blogimaailmasta hetkeksi. Siis emmä jaksa joka päivä kattella kun tuo runkkublogi on tuolla listoilla.

Voi nyyh. Aikuiset ihmiset.

Odotan milloin lastensuojeluässä isketään pöytää. Sen voi jo haistaa. Mä en halua mun lapsien joutuvan tollaisille sivuille. Odotan sitä innolla. Joku voisi vastata siihen että eikö juuri sinun pitäisi valvoa lastesi internetin käyttöä?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Kukkahattutätien isku blogistaniaan”

  1. Kossu avatar
    Kossu

    Katsoin runkkublogia. Siellä oli 2 maailman luonnollisimmista asioista. Alaston mies ja alaston nainen. Kuka meistä ei ole ollut alasti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.