Kategoriat
Yleistä

Massaluennot

Istun edelleenkin joillakin massaluennoilla (satoja opiskelijoita), kun ei ole tullut noita peruskurssejakaan kaikkia suoritettua vielä (2 puuttuu vielä..). Ärsyttää, kun ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat eivät ole vielä ymmärtäneet akateemista vapautta. Luennoille EI tarvitse tulla, jos aihe ei kiinnosta. Voi jättää ne kymmenen ympärillä olevaa ihmistä keskittymään luentoon ja lähteä pois. Tässä vaiheessa nämä tallukat eivät ole sitä vielä tajunneet, vaan juttelevat sitten keskenään kovaan ääneen. Itsekään kuitenkaan en halua lähteä huutelemaan matkan päästä, että nyt turvat kiinni. Kyllä se valaistuminen jossain vaiheessa tapahtuu. Itsekin olen syyllistynyt enimmäisenä vuonna samaan, kun en todella ollut sisäistänyt sitä että ei sinne luennolle ole pakko mennä.

Onneksi nuo massakurssit on kohta ohi. Kaikkein pahimpia on sisään tulleet titeläiset. Ne titeläiset, jotka luulivat haluavansa alalle, koska tykkäävät pelata tietokoneella. Ne, jotka alkavat tajuamaan, että ei kiinnosta pätkääkään. Titelle kun pääsee tällä hetkell kuka tahansa sisään, niin sinne tulee sit tällaisia sankareita yhä suuremmalla prosentilla.

3 vastausta aiheeseen “Massaluennot”

Niin, jos olisit ollu ensimmäisellä luennolla paikalla niin varmaan tietäisit että titeläisit taisivat edustaa vähemmistöä ko. kurssilla :)

Mutta, kritiikki kyllä muuten osuvaa, vaikka kohde ehkä hieman väärä.

Ja kyllä, ei kiinnosta pätkääkään.

On joo vähän ihme meininkiä, kun jannut ympärillä manaa kovaan ääneen, että ei vittu kiinnosta tää luento. Helvettiäkö siellä istuvat.

Ärsyttää.

t. TITE1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.