Rekat

EU:ssa tehdään kyllä poikkeuksetta järkeviä päätöksiä. Teletietojen tallennusta, kopiosuojausta.. No nyt on sellainen juttu, että EU:n näkökulmasta Suomessa rekat ovat viisi senttiä liian leveitä! REKAT! LIIAN LEVEITÄ! VIISI SENTTIÄ.. Suomalaiset yrittivät muuttaa asetusta, mutta muutosta ei hyväksytty.

Hauskaa että siellä keskitytään olennaiseen. Tietysti kun mitään suuria periaatepäätöksiä tai suuntaviivoja ei pystytä tekemään, niin pitäähän sitä jotain silti päättää. Eu:ssa päätöksentekoon sekaantuu aivan liian monta ihmistä. Brysselistä tulevat päätökset ovat sellaisia kompromisseja, jotka ovat jokaisen mielestä huonoja ja tämän lisäksi isot eu-maat jättävät ne huomioimatta. Luulisi, että noin ei voisi kauaa jatkua.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.