Puhe pidetty

Tänään aamulla pidin puheeni koulussa. Ei se mennyt ihan niin, miten olin sen suunnitellut, mutta onneksi kuulijat eivät sitä tienneet. Eniten ihmetytti se, ettei minua jännittänyt ennen puhetta laisinkaan. Nukuin yöni hyvin ja niin edelleen. Ehkä asiassa auttoi se, että tiesin tietäväni asiasta riittävästi lyhyeen 5-10 minuutin esitykseen. Laitoin sitten slaiditkin blogiin, jotta saan ne helposti esiteltyä.

Ilmeisesti minussa oli hieman mainosmiehen vikaa, tai innostuneisuuteni muuten vain huvitti ihmisiä, mutta esitykseni jälkeen minulta kysyttiin blogini osoitetta. Se tuli kyllä aika puskasta. Opettajammekin halusi oikein lapulle kirjoitettuna osoitteen. Ehkä tämä viesti näkyy heille ensimmäisenä, kun blogiini tulevat katsomaan. Jos saavat käsialastani selvää.. Toivottavasti eivät hae Googlella ja joudu vahingossa ulkomaalaisen kaimani blogiin

Esiintymiseni kuvattiin videolle ja video on nyt minulla repussa. En ole vielä päättänyt sytytänkö tuon videon tuleen ja tanssin henkisesti virittyneitä tansseja ympärillä sen tuhoutuessa, vai katsonko videon. Oma ääni kuulostaa katsottuna tyhmältä. Itseään kun katsoo, näyttää tyhmältä. Ehkä toistenkin mielestä.

Jos joku, joka oli kuuntelemassa puhettani, nyt on lukemassa tätä, niin tarjoan linkit niihin blogeihin mistä puhuin.
Ensimmäiseksi blogilista.fi, jossa on siis listattu suuri osa Suomalaisia blogeja.
Toiseksi Hesarin Anssi ja muut Helsingin Sanomien blogit

Esiintyessä kyllä huomasi, että ei ole tottunut esiintymään. Pitäisi varmaan joko esiintyä enemmän tai ei ollenkaan. Hmm.. No, meitä tietotekniikan diplomi-insinöörejä kai on säännöllisesti työllistetty kellarikoodareiksi, joten ei hätää.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Puhe pidetty”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Riittää, kun puhuu sujuvasti edes yhtä kieltä… c++:aa :D

  2. Jasmo avatar

    Totta :P Tosin tähän astihan olen saanut olla näköalalla (tanssivia tyttöjä..) varustetussa avotoimistossa töissä. Ei voi valittaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.