Cosmopolitan

Jokaisen miehen pitäisi lukea kyllä silloin tällöin Cosmopolitania. Sanotaan, että kukapa naista ymmärtäisi, mutta sitä lehteä lukien tuntuu miesten (yksinkertainen?) maailma olevan myös täysin käsittämätön.

Lisäksi uusimmassa numerossa oli hulvattomia juttuja, mm. Hän varasti elämäni. Siinä naiset kertovat elämänsä aikana vastaan tulleista ihmisistä, jotka ovat kopioineet hänen elämänsä. Joku oli kehdannut ostaa omaan kämppäänsä samanlaisen sohvan kuin kirjoittajalla oli. Sohvan! Toisella perheellä oli tapana ollut ottaa yhteinen tatuointi ja sitten joku ulkopuolinen oli kehunut ideaa ja pitänyt sitä hyvänä ja ottanut vuoden päästä omankin perheen (tai jonkun porukan kesken) kanssa tatuoinnit. Tämä aiheuttaa totaalisen päänsäryn!

Lehti on muutenkin jotenkin hupaisa. Ensin on miehenkäyttöopas, jossa kerrotaan, mitä naisen pitää välttää, jotta mies pysyy tyytyväisenä. Tämän jälkeen onkin teksti, jossa naisia kehotetaan jättämään se luuseri, jos mies ei toimikaan jossain tilanteessa oikein.

Jotenkin hupaisaa. Jotenkin täyttä kakkaa. Minua pelottavat ne naiset, jotka lukevat tuota lehteä tosissaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.