Ahneus²

Luin eilen Sektorin kommenteista uskomattoman jutun. En kuitenkaan suostunut uskomaan sitä todeksi ja penäsin lähteitä. No nyt niitä sitten tuli. Vaikka uskomattomalta kuulostaa, niin levy-yhtiöt haluaisivat esimerkiksi Googlen maksavan heille osuuden mainostuloista esimerkiksi hakusanalla Madonna näytettävien mainosten osalta. Luulin tuota aluksi vitsiksi ja nauron ääneen. Tuota ne ei ole vielä keksinytkään ajattelin.. Ilmeisesti aliarvioin levy-yhtiöiden kyvyn ahneuteen.

Saa nähdä milloin minulle tulee lasku joltain levy-yhtiöltä. Olenhan sanonut sivuillani Madonna. Voidaan olettaa, että keskeisissä hakukoneissa sijoitukseni hakusanalla Madonna nousi nyt huomattavasti. Tätä kautta on todennäköisempää, että joku hakusanalla Madonna hakeva tyyppi joutuu sivuilleni. Joten saan välillistä huomiota Madonnasta ja Madonnan musiikista joihin heillä on eittämättä tekijänoikeus.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.