Sekalaista

Joensuussa tällä kertaa. Tulin tuomaan vanhemmilleni vanhan koneeni sisällöt tänne, että hekin pääsivät vihdoin eroon vanhasta K6/2 -prosessorilla varustetusta koneesta. Ilma on aika syksyinen, mutta kuitenkin verrattain lämmin. En valita.

Tekijänoikeuslaista vähän. Koko Suomen poliittinen rintama on yhteistuumin järjestämässä mielenosoitusta nykyistä tekijänoikeuslakia vastaan. Siis hetkinen, mitäs tämä tarkoittaa. Kyllä, mukana ovat muun muassa kaikki historiallisesti merkittävimmät poliittiset nuorisojärjestöt: Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto, Vasemmistonuoret, Sosiaalidemokraattiset Nuoret, Kokoomusnuoret, Suomen Keskustanuoret ja Liberaalinen nuorisoliitto. Jos koko nuorten poliittinen rintama (sekä ei poliittinen) vastustaa lakia, miksi eduskunta lupautuu runnomaan sen läpi? Lisää tietoa: EFFIn blogista ja järjestävältä taholta masinointi.org

Symbian näytönsäästäjä, josta kirjoitin aiemmin, ei toimi. Kellonaika ei päivity ruudussa. Korjausta odotellaan. *ruosk* *ruosk* SavaaZ :)

Suomen paras radiokanava aloitti juuri. Tosin radiosta ko. kanava taitaa kuulua ainoastaan Helsingissä, me muut joudumme tyytymään nettistriimiin (192kbps). Radio KLF.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.