Paitoja

Sain pari päivää sitten idean hankkia tuon aikaisemminkin jo maininneeni kopiosuojauspaidan. Päätin sitten tehdä paitashop.fi kanssa yhteistyötä ja luoda sinne erityinen kopiosuojauspaitamallisto tätä tekijänoikeuslakia varten. SchizoBlogin pitäjä Janne antoi käyttöön luomansa logot. Paitashop.fi laski paitojen hyvän tarkoituksen vuoksi ja näkyvyyden lisäämiseksi hintoja kolmanneksen (vain 10€ / paita, on jo aika halpa). Ajattelin, että paidatkin on yksi tapa vaikuttaa ja omilla paidoillani olen kyllä herättänyt huomiota ja keskustelua.

Paitashop.fi julkaisi myös tiedotteen toiminnastaan. Kopiosuojauspaitojen mallit ovat tällä hetkellä selattavissa paitashopin sivuilla.

Tunnen paitashopin omistajan hyvin ja se varmasti olikin yksi syy siihen, miksi hän lähti tähän hommaan mukaan näillä hinnoilla. Luultavasti jotakin paidoista vieläkin jää paitashopiin, mutta tuskin mikään kultakaivos on.

Kannattaa vilkuilla, mitä on tarjolla.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.