S60 näytönsäästäjä

Kun hankin tuon oman Nokian 6600 puhelimen, hämmästyin kun siinä ei ollut automaattista näppäinlukkoa. Olin tottunut vanhan teinipuhelimeni kanssa (5210) siihen, että näppäinten lukitsemista ei tarvinnut muistaa. Lisäksi sain vanhassa puhelimessani näkymään kellonajan näytönsäästäjänä sen verran isona, että sen näki. Uudessa puhelimessani näytönsäästäjän kellonaika näkyy paljon huonommin mitä lataamani teeman oma kellonaika.

Onneksi eräs kaverini, joka työkseen tekee tämän kaltaisia juttuja, teki sattumalta juuri sellaisen näytönsäästäjän jota olen kaivannut. Kun näytönsäästäjä aktivoituu, palautuu se mistä tahansa ruudusta pääruutuun ja lukitsee näppäimet. Näytönsäästäjän aktivoitumisajanhan saa jokainen itse säätää.

RELEASE NOTES
============
idleSaver

Toiminta varmistettu ainoastaan Nokian 6600-sarjan puhelimilla. Kaikilla uudemmillakin pitäisi toimia. Jos kokeilet softaa omalla puhelimellasi ja se toimii, jätä vaikka kommentti, niin muutkin tietävät sitten.

Näytönsäästän aktivoitumisaikaa voi säätää (suomenkielinen käyttöliittymä):
Valikko -> Työkalut -> Asetukset -> Puhelin -> Näyttö

Näytönsäästäjän valinta tapahtuu teeman asetuksista:
Valikko -> Teemat -> [valitse teema | muokkaa]

Näytönsäästäjän voi poistaa:
Valikko -> Hallinta -> [idleSaver | poista]

Ongelmia näytönsäästäjän kanssa ei pitäisi olla. Jos niitä kuitenkin esiintyy qkaasu.com / Jasmo / kukaan muu ei vastaa mahdollisista kärsimistäsi tappioista.

Voit ladata ohjelman tästä: http://qkaasu.com/data/IdleSaver.sis

Varmistetut toimivuudet (suluissa oleva luku on S60 versio)
6600 (2.0), 6670(2.1), 7610(2.1), 6630


Posted

in

by

Tags:

Comments

7 vastausta artikkeliin “S60 näytönsäästäjä”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Itse asiassa ton pluginin pitäis toimia Series 60 2.0

 2. Tomi avatar

  Ei toimi 6680:llä. Ruutu vain ”jäätyy”, mutta itse näytönsäästäjää ei ilmesty olleenkaan. Softan versio 2.04.15 04-03-05 RM-36.

 3. savaaz avatar
  savaaz

  Hienoa, että riittää kiinnostusta. Koitan kääntää sen tuolle series 60 2.6 heti kun saan sen haettuu ja asenneltua. Rajapinnat on voineet muuttua tuohonkin mennessä. Ja tosiaan vielä, se näytönsäästäjähän ei tee mitään. Lukitsee vain näppäimet ja siirtyy pääruutuun. (ainakin tarkoitus olisi) :)

  Testattu tähän mennessä 6600 (2.0), 6670(2.1) ja 7610(2.1)

 4. savaaz avatar
  savaaz

  6630:llakin toimii ja siinä on sama s60 versio kuin tuossa 6680:ssa.

 5. Tomi avatar

  Aa, käsitin tuosta jutusta, että tämä näytönsäästäjä näyttäisi tuon naurettavan pienen vakiokellonajan sijaan sellaisen, jonka pystyisi jopa näkemäänkin. :) Mutta mikäli näin ei ole tarkoitus, niin siinä tapauksessa softa toiminee aivan kuten pitääkin.

  Hauska optio softaan tosin olisi vaihtoehto valita, hypätäänkö näytönsäästäjän käynnistyessä tuohon pääruutuun. Itse kun en siitä juuri välittäisi.

  En tiedä liittyvätkö seikat toisiinsa, mutta hauska yksityiskohta oli että hieman softan lataamisen jälkeen kännykkäni lähetti täysin itsestään kolme ties minkä hintaista SMS:ää numeroon 173145 (Open Bit Oy). Tämänkö vuoksi mitään vastuuta tappioista ei oteta? ;)

 6. savaaZ avatar
  savaaZ

  Tomi, Sellaista ei ainakaan toi koodi tee. Mielenkiintoinen ominaisuus :D, mutta toi vastuu tarkottaa lähinnä sitä, jos ohjelma ei toimikaan oman puhelimen kanssa. Ja koska koodi on editoitu n. 5-10minuutissa niin voi olla, että siellä on jotain puutteita.
  Kannattanee ajaa f-securen antivirus, jos puhelin tekee jotain omiaan.

 7. Jasmo avatar

  savaaZ perkule, ootsä koodannu viruksen! Mä arvasin tämän. Ja mäkin sinisilmäisenä asensin ton kännykkääni ja mainostan vielä blogissakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.