Äänestäminen

Äänestitkö viime vaaleissa? Äänestitkö puoluetta vai äänestitkö jotain tiettyä henkilöä?

Nukkuvien on aika alkaa nostamaan päätä puskasta. Meidän, jotka käytämme Internetiä mediana aktiivisesti ja muutenkin tiedostamme tietoyhteiskunnan tarpeet, on äänestettävä eduskuntaan henkilöitä, jotka ovat nuoria ja joilla on näkemystä. Nuoruus on tärkeää, he muistavat edelleen miltä tuntuu olla 25v. Ja toisekseen heillä on energiaa. Näkemykset sitten on asia erikseen.

Nyt korjaamme sitä satoa, minkä wanha kansa sai aikaan äänestämällä Mikko Alataloa (6 000 000 levyä anyone?) ja Tanja Karpelaa (Ainut saavutus politiikassa on Sauli?) ja muita vastaavia suhareita eduskuntaan.

Kun seuraavat vaalit tulevat, ja äänestäminen ei kiinnosta, käy äänestämässä jostain puolueesta jotain nuorta. Keskimäärin silloin teet paljon parempaa tulevaisuutta Suomelle kuin äänestämättä jättämällä (jolloin wanhan kansan äänet saavat enemmän painoarvoa ja siellä vaan Karpelat pörrää). Voiko olla enempää epäpätevä kuin esimerkiksi Karpela? Tekijänoikeuslaki ei ole ainut, minkä hän on onnistunut ryssimään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.