Kategoriat
Yleistä

Suvi-Anne Siimes

Olen pitänyt Suvi-Annea ihan fiksuna poliitikkona, vaikka onkin vasemmistolainen. Hänellä on paljon järkeviä ajatuksia. Mutta luettuani (kiitos Kari Haakanan) hänen viimeisimmät päiväkirjamerkintänsä kopiosuojauksista ja tekijänoikeuslaista muutin mielipidettäni. Miten kansanedustaja voi suhtautua juurikin siihen kansaan tuolla tavoin?

En tiedä, mikä on sen takana, että kaikki ihmiset ovat heränneet asiassa vasta nyt. Herättäjänä on ilmeisesti toiminut vihreiden kansanedustaja Kasvi, joka ainakin virkosi vasta viime viikolla.

Hommahan lähti siitä, kun YLE uutisoi tulevasta päätöksestä. Ennen tuota uutista oli suuri massa kovin hiljaa. Kasvi varmasti oli puhunut aikaisemminkin asiasta, mutta vain pienelle kohderyhmälle. Kun verkossa, blogien ja uutisten avulla, alkoi leviämään tekijänoikeuslain mukanaan tuomat ongelmat, on lienee luonnollista että ihmiset älähtävät. Miksikö näin myöhään? Koska eivät tienneet aikaisemmin mitä on tapahtumassa. Hyvä Suvi-Anne Siimes, onko kansa sinun, vasemmistoliittolaisen, pahin vihollisesi? Pitäisikö kansan syyttämisen sijaan miettiä sitä, miksei kansa tiennyt aikaisemmin asiasta.

Eikö tieto siis kulje enää vihreidenkään eduskuntaryhmän sisällä? Onko sielläkin valtava luottamuspula? Vai istuttavatko Kasvi ja kumppanit toiminnallaan vain nettiin omia kasvejaan seuraavia eduskuntavaaleja varten? Nyt pisteitä sataa nettimaailman verkkokeskusteluissa. Toisin toimimalla asiaa olisi ehkä voinut ajaa jopa ihan oikeasti. Kiinnostava valinta vihreiden enemmistöltä, todella.

Siimes, olet säälittävä. Tottakai pisteitä sataa, kun joku ajaa kansan etua. Mikset sinä, hyvä Suvi-Anne Siimes, aja kansan etua, vaikka väitätkin olevasi kansan asialla?

Monet ovat lähettäneet mailia Suvi-Annelle. Voit tehdä niin itsekin, hänen osoitteensa on [email protected]

2 vastausta aiheeseen “Suvi-Anne Siimes”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.