Tekijänoikeuslaki

Huomenna, tai siis tänään, eduskunnassa äänestetään tekijänoikeuslaista, joka on taas muilutettu kaiken keskustelun alta päätäntäpöydälle.

net.nyt kirjoittaa:

Eilen Net.nytin palautteeseen kolahti viesti, jossa oli linkki tähän uutiseen sekä saatetekstinä vetoomus ”Tehkää nyt joku jotain!”

Lähettäjä olin minä. Olin surffaillut ympäri nettiä, eikä edes EFFI ollut eilen kommentoinut lakiesitystä nettisivuillaan. En keksinyt muutakaan ja onneksi sain motivoitua net.nytin kirjoittajaa kirjoittamaan aiheesta. Lukijoita net.nytillä on varmasti enemmän kuin minulla.

Minun ei tarvinne selittää omaa kantaani lain suhteen, ainakin säännölliset lukijat sen takuulla tietävät. Toki olen tuotteiden suojaamisen kannalla, mutta kansalaisoikeuksien kaventaminen ja lakien, joita ei voida valvoa, asettaminen eivät ole järkeviä tekoja.

DJ Orion listaa blogissaan tekijänoikeuslain ongelmia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.