Sekalaista

Onkohan palvelussani ollut katko, kun blogilista.fi sanoo minulta viime yöltä että latausvirhe. Kuulostaisi kyllä uskomattomalta, Sigmatic on työnpuolesta palvellut minua jo aika kauan ja koskaan ei ole pahemmin katkonut. No kertahan se on ensimmäinenkin.

Koulu on sitten nyt pyörähänyt ihan todenteolla käyntiin. Enää ei ole joka ilta ryyppäjäisiä, vaan nyt kaikki kiltit lapset menevät aikaisin nukkumaan ja opiskelevat ahkerasti. Tai niin ainakin minä teen. Syksyllä kannattaa rypistää, keväällä iskee usein motivaatiopula. Halipulaa voi hoitaa HaliCardilla.. Pitäisi varmaan itsekin hankkia.

En olisi uskonut, mutta räväkkä junkka (tai dnb, miten vain) tuntuu käyvän ummikolle paremmin korvaan, kuin esimerkiksi kiksu tai ah-niin-inhottava-house. Muutamallekin ihmiselle pakkosyötettynä tulokset ovat olleet lupaavia. Tulokset ovat yllättäviä.

Ensi viikonloppuna Senzation laittaa ihmiset liikkumaan NiteTrainissa. Perjantaina polkkaa ja mättöö, lauantaina sit ilmeisesti juustoo. Siidua.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.