Opera community

Opera julkisti uudet community-sivut. Kaikki on uutta, kehittäjien mukaan koko kökkäre on kirjoitettu aivan alusta asti itse. Uusia ominaisuuksia vanhan (mutta uudistuneen) foorumin lisäksi Journalit on nyt nimetty Blogeiksi.

Isompi uudistus on 300 megaa julkista tilaa, jolla voi jakaa dokumentteja, kuvia jne. Monille varmasti aika hyödyllinen. Toivottavasti Operaan on jatkossa ladattavissa lisäosa, jolla tuo tila saadaan helposti käyttöön selaimen kautta.

Operan 10-vuotisbileissä sain rekisteröintiavaimet omiin Operoihini. Ja niin sai muutama muukin:

  • In 24 hours, more than three million people got their free registration codes
  • In 24 hours, half a million people downloaded Opera from our servers (a new all-time high). We expect that our party partner Download.com had a significantly higher download number but we can’t confirm an exact figure

Päivitin puhelimeenikin (Nokian 6600) uuden Opera for Symbian Series – selaimen. Ilmaiseksi kun sai. Parannus oli kyllä huomattava. Omalla kännykälläni voin ihan helposti lukea blogiani. Tai kirjoittaa siihen. Paljon paremmin kuin aikaisemmin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.