Blogin nimi

Vaihdoin blogin nimeä. Miksi siinä alun perinkään oli domain edessä. Mitä sen oli tarkoitus kertoa? En tiedä, ehkä se näytti hyvältä silloin aikanaan, kun en vielä tiennyt millainen blogistani tulee ja millaisen siitä haluan. En ehkä vieläkään tiedä, mutta jotain näkemystä asiasta kuitenkin on.

Mietin hetken blogin nimeä. Mikä se voisi olla. En kuitenkaan pysty rajoittamaan bloggaamistani pelkkiin rajattuihin aiheisiin, vaan kirjoitan siitä mikä minua kiinnostaa. Joten oman nimen laittaminen tuntui järkevältä.

”Jokaisella Jasmolla ja Jannicalla on kilo supervoimia”
– Nnirvi (Pelit 5/2005)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.