Kategoriat
Yleistä

Koodaus

Tänään laitoin omalle koneelleni mahdollisuuden koodailla localhostina. Aikaisemmin olen siirtänyt aina ftp:llä sivut serverille ja testannut siellä. Asensin itselleni eepon suositteleman EasyPHP -paketin, joka ranskankielisestä nettisivustaan huolimatta on melko pätevä paketti. Ainut mitä minun tarvitsi sitä säätää, oli apachen konffista kotisivujen hakemiston asettaminen. Kaikki muu toimi heti.

Nyt minulla on testikäytössä Eclipse ja siihen PHP-plugin PHPEclipse. Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. FTP:n käyttö on vaan Eclipsen kautta vähän turhan vaikeata. Mutta kyseessä on nopeasti kehittyvä järjestelmä, joten pitää katsoa mitä kehitys tuo tullessaan.

2 vastausta aiheeseen “Koodaus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.