Sekalaista osa n+1

Saavuin eilen opiskelupaikkakunnalle Lappeenrantaan ja olen nyt koululla kirjoittamassa blogiin. Asunto oli pysynyt paikallaan, käytävissä haisi yhä. Häiriöistä ei ole tietoakaan. Täytynee koputtaa puuta.

Skinnarilan Vapaa Valtio on täyttynyt fukseista. Mikäs siinä. Sulaudun hyvin joukkoon.

Elisa toimii mielenkiintoisesti. Jos heidän verkkokaupastaan tilaa adsl-liittymän siten, että maksaja on eri henkilö kuin se, jolle toimitetaan, niin tulee ongelmia. Vaikka tässäkin tapauksessa maksaja on Tampereella ja vastaanottaja Lappeenrannassa niin postipaketti (jossa adsl-boksi) lähetetään maksajan nimellä Lappeenrantaan. Varsinaisen liittymän vastaanottajan nimeä ei näy missään. Paljon vähemmällä sohlauksella olisi selvitty, jos sekä maksajan että vastaanottajan nimi olisi sopimuksessa.

Olisiko se liian helppoa?


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.