Koli rankaisee

Koli kehittää palveluitaan. Nyt tulee Ukko-Kolille uusi huoltokone, jossa saadaan huollettua myös laudat ja nykyajan sukset sekä SkiData-järjestelmä, jonka pitäisi siirtää menneisyyteen toimimattomat liput ja lippujen katoaminen. Hyvä, että uudistuksia tehdään vaikka kaikki eivät aina onnistukaan. Hissiremontin jälkeen hissiä voidaan pyörittää vain hyvin hitaalla vauhdilla. Tämä on mitä parhain keino saada jonot todella pitkiksi jo vähäiselläkin kävijämäärällä.

Nyt Koli yrittää saada uskottavuutta kotimaisessa laskettelukeskusten kentässä lippujen hinnoilla. Kausikortti etukäteen ostettuna maksaa jopa 54€ enemmän kuin viime vuonna. Siinä on pala purtavaksi jokaiselle harrastajalle. Vaikka palvelut paranevat, rinteet eivät kuitenkaan muutu miksikään, eikä hissi nopeudu.

Talvea odotellessa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Koli rankaisee”

  1. haq avatar
    haq

    boikottiin koko paska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.