Kategoriat
Yleistä

Polte

Pikkasen alkaa jo polttelemaan.. Kesä on kääntynyt ehtoopuolelle, kohta tulee syksy ja vesisateet. Katseet kääntyvät joulukuuhun ja lumipeitteeseen. Valmistautuminen on aloitettava. Haq tänään jo voiteli suksiaan (oikeasti vasta) ja kävin laudan siellä samalla voiteluttamassa (hyvä palvelu kyllä). Suunnitelmissa hiihtoretki tammikuussa.

2 vastausta aiheeseen “Polte”

Niin se on, kesä on männyt ja syssy tullee.. ja satteet, mut tulleepahan sienii ku sattaa.. mut viimenen vuosi amiksessa, toisaalta aika on kiva et alkaa koulu mut toisaalta hirvittää kun se on se viimenen… Kai se siitä..

Niin.. Koulukin.. Syksyä odottaessa (tai lähinnä talvea), tulikin kaikki muut asiat mieleen paitsi koulu. Jospa tänä vuonna koulukin menisi vähän paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.