Blogit

Blogit ovat tyhjää täynnä,tai uusi poliittinen voima – otsikoi Kaleva muutama päivä sitten. Itse jutusta täytyy sen verran mainita, että olen samaa mieltä Schizon lukijoiden kanssa: Melkein koko Kalevan juttu on tyhjää täynnä.

Eilen Kalevan juttu tuli taas mieleeni ja pohdin illalla miksi luen blogeja. En kuitenkaan tilaa kovin henkilökohtaisia blogeja, joten tirkistelyfaktori ei voi olla perimmäinen syy. Käytyäni lukemiani blogeja läpi ymmärsin, että luen niitä niiden tarjoaman informaation vuoksi. Jos yksi ihminen blogissaan on keskittynyt vaikkapa avaruuslentoihin, ei edes Kaleva pysty häntä parempaan kerrontaan siitä aiheesta.

Alex Stubb kertoo millaista meininkiä Brysselissä on edustajan silmin, F-securen blogi seuraa vuorostaan virusmaailman tapahtumia päivittäin.

Tämän lisäksi käytännöllinen blogi on Blogisanomat, joka kerää silloin tällöin yhteen aiheet mistä nyt on puhuttu.

Näiden muutaman lisäksi on tietysti paljon muitakin tietoblogeja, joita luen mutta en jaksa niitä kaikkia listata. Blogit, joissa jonkin alan ammattilaiset kertovat alan tapahtumista, ovat mielenkiintoisia ja näkökulmaltaan paljon jännittävämpiä kuin esimerkiksi sanomalehdet. Siksi itse niitä seuraan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.