Kategoriat
Yleistä

Nato

Kokoomus on kyllä ihme porukka. Heti kun he haistavat yhtään saumaa, vedetään Nato-kortti esiin ja yritetään saada Suomea Naton jäseneksi. Viimeinen väläytys on kyseisen porukan puheenjohtajalta Jyrki Kataiselta. Hänen mielestään pitäisi tutkia, että saisiko Suomi turvaa terrorismia vastaan liittymällä Natoon. En oikein ymmärrä millä perusteella Nato antaisi Suomelle mitään turvaa.

Nato ei ole mitään muuta kuin hyökkäysliitto, johon liittymällä Suomikin pääsee mukaan yleisen mielipiteen vastaisiin toimiin, kenties seuraavan kerran Pakistanissa. Jos Suomikin osallistuu köyhien maiden raiskaamiseen onnettomilla syillä (weapons of mass destruction anyone?), on selvää että maan kansalaiset haluavat kostaa. Iso osa Lontoossa haastatelluista oli sitä mieltä, että iskut johtuvat Englannin sekaantumisesta Irakin sotaan. Ja miksipä ei? Kun Venäjä aloitti sodan Tshetseniaa vastaan, alkoivat pienet ryhmät tehdä Venäjällä terrori-iskuja. Onhan terrori aivan perinteinen osa sotaa. Ehkä Lontoossakaan ei sitä kadunmies tajua, mutta Englantikin oli vielä vain vähän aikaa sitten sodassa (ja joidenkin mielestä on edelleen).

Tätä kaikkea ihanuutta Natolla on meille tarjota!

Yksi vastaus aiheeseen “Nato”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.