RSS-virrat

Olen hieman pettynyt bloggaajien tapaan käyttää RSS-virtoja. Suurin osa bloggaajista profiloituu kuitenkin yksityiseksi non-profit sivuksi. Mutta silti he haluavat kalastaa sivuilleen kävijöitä, vaikka väkisin. Aihe mistä puhun on tietenkin monien bloggaajien tyyli tarjota RSS-virtana vain lyhyt katkelma jokaisesta postauksesta, ei koko viestiä. On totta, että jos pystyn lukemaan koko viestin RSS-virrasta, en mene sivuille, mutta entä sitten? Useilla sivuilla ei ole mainoksiakaan, joita kirjoittaja voisi houkutella käyttäjän klikkaamaan.

RSS-virran idea on heitetty hukkaan, jos siinä tarjotaan vaan linkkiä sivulle uuteen postaukseen. Keskitetty virtojen lukeminen ei onnistukaan, vaan pitää pomppia linkkien perässä ympäri verkkoa.

Ryhdistäytykää arvon bloggaajat!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.