Spammays

F-Securen blogissa kerrotaan tapauksesta Venäjällä. American Language Center on ollut monien ihmisten hermostuksen aihe. ALC on koittanut haalia Venäjällä itselleen asiakkaita lähettämällä spammiä yli 20 miljoonalle vastaanottajalle.

ALC on koitettu saada aisoihin lakiteitse, palvelunestohyökkäyksillä, henkilökohtaisella häirinnällä mutta mikään ei ole auttanut. Joku ilmeisesti vihdoin kyllästyi hommaan ja kävi teloittamassa ALC:n omistajan Vardan Kushnirin. Yhteyttä spammaykseen ei kuitenkaan voi todistaa. Venäjän poliisi tutkii rikosta.

En ole sitä mieltä, että ihmisä noin vain saa käydä ampumassa, mutta silti tämä uutinen sai minut myhäilemään. Hunt the Spammers!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.