Sananvapaus

Meille lukiossa aikoinaan opetettiin, että terrorismi on paitsi poliittiset vaikutteet omaavaa väkivaltaa niin myös pelon luomista ja valtarakenteiden horjuttamista. Ja näinhän tapahtuu. Koko maailmaa vavisuttaa tällä hetkellä terrorismin aalto. Pommeja räjähtelee. Valtiot rajoittavat kansalaistensa oikeuksia estääkseen terrorismin. Poliisit ampuvat epäilyttävän henkilön päähän lähietäisyydeltä 5 kertaa, varmuuden vuoksi. Matti Vanhanen on sitä mieltä, että Suomalaistenkin olisi aika valmistautua oikeuksien rajaamiseen.

Jyrki Kasvi kirjoittaa Verkkouutisissa järkevästi. Terrorismin uhalla ratsastavassa teleseurantatietojen tallentamisessa ei olisi mitään järkeä. Kaikki viestinvälitys voidaan salata helposti eikä viestejä nykyisellä tekniikalla pystytä purkamaan.

Poliisi sai terrorismin uhan takia oikeuden salakuunnella epäillyn henkilön puhelinta ja seurata muuta viestintää. Jos tunnet lähiaikoina Suomeen muuttaneita lähi-idästä kotoisin olevia ihmisiä, voit täyttää nukkuvan värvätyn terroristin tuntomerkit.

Eikö terroristit juuri pyri tähän? Eikö tämä ole kuin antaisi periksi?


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.