TV-sarjat

Valittelin muutama päivä sitten kovasti sitä, kuinka tv-sarjat ovat huonoja ja että tv ei tarjoa juuri mitään katsomisen arvoista. No, mielipiteeni ovat nyt hieman korjautuneet, tosin en vieläkään väitä että kovin laadukasta ohjelmaa televisiosta tulisi. Mutta tavallaan viihdyttävää kyllä.

Olen katsellut myöhäisillassa esimerkiksi Buffya ja Angelia. En aiemmin ollut katsonut näitä sarjoja kuin aivan vaan vähän. Nyt seurasin muutamaa jaksoa ajatuksella ja huomasin kuinka sarjat suhtautuvat itseensä. Ymmärsin viihtyä, en niinkään katsoa tosissani. Ihan hyvin aika kuluu.

Vanhaa Star Trekiäkin olen seurannut. Se se vasta hauska onkin. Harmi kun Texas Rangeria ei tule televisiosta. Conanissa näytetyt pätkät vaikuttavat mahtavilta! Se sarja voittaisi Ritari Ässän reilusti. Vaikka Ritari Ässä ja napaan asti auki oleva paita (ja rintakarvat) ovatkin aika lyömätön yhdistelmä. Ja turbo boost.

Sarjat mitä katson eivät siis ole hyviä, mutta hauskoja. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän tarkoituksella. Huomaan katsovani paljon SubTV:tä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “TV-sarjat”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Walker, Texas Ranger:han on tullut joskus kolmoselta. Siitä tosin on aikaa.. mielelläni itekin kattoisin sitä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.