Vähemmistöt

Varmaan yli kaksi kuukautta sitten luin Iltasanomien tai Iltalehden kolumnistin mielipiteen siitä, kuinka vähemmistöt ovat ylivallassa monissa asioissa. Hän puhui homoista ja vähemmistöuskonnoista. Vähemmistöuskontoihin kuuluvat haukkuvat ja pitävät pilkkanaan valtaväestön uskontoa. Tämä ei aiheuta mitään tapahtumia. Mutta annapa olla, kun lehdessä kirjoitetaan vihjailevasti homoista tai vaikka islaminuskosta maassa, jossa he ovat vähemmistönä. Oikeusjuttuja, fyysistä uhkailua.. Missä mennään vikaan?

Tänään on iltalehti uutisoi: Rikostutkinta nettisivuston juutalaisvitseistä. Kyseessä on Suomen suurin vitsisivusto, johon on kerätty kaikenlaisia vitsejä. Joku kukkahattutäti on valveutuneena kansalaisena sitten tehnyt tutkintapyynnön, koska kokee vitsit kiihotuksena kansanryhmää vastaan.

Onko tämä nyt sitä tasa-arvoa? Arvostan Trey Parkeria ja Matt Stonea siitä, että he kaksinaismoralismin luvatussa maassa uskalsivat pilkata kaikkea ja kaikkia, riippumatta siitä oliko henkilö uskonnoltaan tai ruumiinrakenteeltaan millainen.

Juutalaisvitsi:
Mitä sanoo juutalainen joulupukki ?

Tulkaa tänne rakkaat lapset.
Ostakaa joululahjoja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.