Maailmojen sota

Kävin katsomassa Maailmojen sodan. Pakko mainita muutamia asioita, spoilata ei ole tarkoitus.

Juoni on kuin Doomista. Juonta ei siis turhaan ole lähdetty kehittämään tehosteiden kustannuksella. Ei todellakaan. Miljoona vuotta on avaruusöllit suunnitelleet maailman valloitusta. Kun valloitus alkaa, on ihmishenki herkässä. Ja melkein kaksi tuntia sitten juostaan karkuun. Välillä hengähdetään vähän, mutta sitten taas kirkuminen jatkuu. Olenko ainut jolle tulee tästä mieleen pornoelokuva? Alussa tulee putkimies, naisella ei olekaan rahaa.. ja 25 min hydrauliikkaa. Sitten feidaus, sitten tulee pizzalähetti (nainen) ja sama homma. Samaa logiikkaa noudatetaan myös Maailmojen sodassa.

Toisaalta on ihan hauskaa, että välillä kuvataan katastrofielokuvissa sellaistakin henkilöä, joka vain yrittää selviytyä. Toisin kuin esimerkiksi Independence Dayssä.

Täytyy antaa erityismaininta äänitehosteista. Laaserit surrasivat mukavasti ja salamointi saatiin tehtyä hyvän painostavaksi äänillä.

Elokuvia tulee tässä nyt mitä ajattelin käydä katsomassa: Batman Begins, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy ja Sin City. Raporttia niistä sitten kunhan ne edes pyörivät Suomessa. Sin City on saanut imdb:ssä yli 8 pistettä. Vaikuttaa hyvältä.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.