Sekalaista

Oltiin tämä iltapäivä – ilta rannalla potkien bägiä, juoden makeaa kesäkiisseliä ja uiden. Keli oli kyllä mitä loistavin. Olipa meillä kertakäyttögrillikin matkassa, makkarat ja pihvit, taisipa joku grillata leipääkin, valmistuivat mukavasti. Vaikka olen lumi-ihmisiä (lumimies?), tykkään lumesta ja talvesta – niin on tässä kesässäkin todellakin puolensa. Mukaan ei olisi tarvittu enää kuin radio, mistä tulisi hyvää kesätrancea, niin täydellisemmäksi ei pääse.

Kerittiin sitä tänään dataillakin. Eeppo kertoi minulle Smartystä. Vaikutti aika hyvältä, luulenpa että jatkossa tulen käyttämään projekteissani Smartyä. Pitäisi joku projekti pyöräyttää tuolla, niin saisi testiä. Mutta hyvältä vaikuttaa ainakin.

Ilosaarirock lähestyy. Toivottavasti kelit ovat suotuisat. Konemetsässä kelit ovat ainakin olleet loistavat. Paikalle ei tullut lähdettyä.. Josko sitten ensi vuonna?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.