TV-sarjat

Olen tässä miettinyt, että mitä sarjoja oikeastaan teeveestä katson ja mitä olen katsonut. Nykyisin oikeastaan ainut sarja jota seuraan on Salaiset Kansiot uusinnat SubTv:llä. Kieltämättä aihe ei ole enää niin kiinnostava kuin UFO-buumin aikaan, mutta tykkään silti sarjasta. Jotkut jaksot ovat todella hyviä.

Toinen – vielä vanhempi – sarja, jota jaksoin jonkin aikaa alusta seurata on Miami Vice. Juoni ei oikeastaan ollut niinkään kiinnostuksen kohteena, vaan 80-luku. Musiikki, pukeutuminen ja asenteet. Miami Vicen ensimmäinen tuotantokausi onkin jo DVD:nä. Toisaalta haluttaisi hieman ostaa se, mutta en varmaankaan osta.

Mutta mitä sarjoja nykyisin tulee, joita katsoisin?

C.S.I on omalaatuinen sarja. Pidän siitä otteesta, jolla se on tehty. Miami versio ei ole niin hyvä, mutta verrattain viihdyttävä sekin. Ehdottomasti ei kuitenkaan niin valovoimainen sarja, kuin esimerkiksi Salaiset Kansiot aikanaan.

Paritellen (the Coupling) muuttui jonkun tuotantokauden kohdalla huonoksi. Ehkä se johtui siitä, että Jeff ja Lesbos saaren naiset hävisivät kuvioista. Couplingista on jenkkiversiokin, en ole katsonut. Olen ennakkoluuloinen.

OC:kaan en ole seurannut. 24 minulla on DVD:nä. Mitään kulttisarjaakaan ei oikeastaan tule. Television katsominen on kovin vähissä. Ehkä South Parkin uusinnat myöhään yöllä – aina kun jaksaa valvoa niin myöhään.

Tuleeko televisiosta jotain katsomisen arvoista?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.