Tietokoneet

Koin tänään epäuskoisia hetkiä työpaikalla – verkko ei tuntunut toimivan. DHCP hidasteli, pingit menivät lävitse tai putoilivat, ftp:llä pääsi sisään mutta ei saanut tiedostolistausta. Muut koneet samalla piuhalla toimivat. Tämä kone muiden piuhojen päässä ei toiminut.

Arvelin että ongelmat ovat tässä koneessa. Asensin Service Pack 2 ja muutamia päivityksiä eilen, mutta sen jälkeen kone oli toiminut aivan hyvin ja myöskin moneen otteeseen buutattu. Oliko asialla auringonpilkut?

Fyysisesti täysin eri paikassa kone kytkeytyi verkkoon (välimatkaa noin 2km). Vika ei ollutkaan koneessa. Palomuuriboksi buutattiin, johtoja nyittiin ja varmistettiin niiden olevan kiinni ja kappas – yhtäkkiä kaikki toimi taas.

Saa nähdä miten huomenna starttaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.