Kategoriat
Yleistä

Kirjat

Sain vastikää luettua Westlaken veijarikomedian. Iso ryhmä koittaa varastaa saaliin, saakin sen mutta kaikki alkavat pettää toisiaan. Seuraa paljon sekoilua ja ihan hauskoja tilanteita. Ehdottomasti ei mitään parasta Westlakea, mutta kuitenkin hyvää.

Aloin lukemaan Da Vinci koodia. Ensin ihan vähän vaan piti, mutta alku oli todella mukaansa tempaava. Ja koska luen alkuperäiskielellä, niin käypä se hyvästä englannin harjaannuttamisesta. Kirja on kyllä mielenkiintoinen ja tarjoaapa mielenkiintoisia asioita taiteestakin. Ainakin kirjailija väittää niiden olevan totuudenmukaisia.

Kesällä kerkiää hyvin lukemaan, kun ei ole kouluasioita tai vastaavaa luettavana. Voin suositella tuota Da Vinci koodia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.