Sekalaista

Blogilista.fi TOP-lista ei suosi minua, eikä minun blogiani. Olen sijalla .. no jotain siinä tuhannen paikkeilla. Mutta tuohan on suorastaan jo rienausta, että edelläni olevien blogien viimeinen päivitys saattaa olla vuodelta 2004 tai että serveri vastaa vain että 404. Näin matalalleko minut arvostetaan :)

Kävin eilen ostamassa footbagin, innostuin pomputtelemaan tuollaista ollessani maalla muutama päivää sitten. Voisinpa vaikkapa tänään käydä kaupassa, syödä ja käydä vähän potkimassa. Hyvä en ole – mutta se kai ei ketään yllättänytkään.

Löysin tänään mielenkiintoisen blogin: Blog Maverick. Kirjoittaja on mies, jolla ei ole rahasta puutetta, Mark Cuban. Hänellä on mielenkiintoisia ja minun kanssani samankaltaisia mielipiteitä tekijänoikeuksista ja tekijänoikeuksiin liittyvistä asioista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.