Podcasting

Podcasting on tämän hetken suuri juttu. Jokainen varteenotettava blogi puhuu siitä (ja siksi minäkin ..) ja esimerkiksi YleX puhui siitä ihan eetterissäkin. Useat radiokanavat tarjoavat jo erilaisia podcasteja, Pinseri listasikin muutamia hyviä.

Itse en ole montaa podcast-lähetystä kuunnellut. Mutta harmillisen usealla blogaajalla on sellainen harhaluulo, että hänen keskimäärisen suosittu bloginsa toimisi myös podcastina. Itse en ainakaan tällä hetkellä voisi kuvitellakaan, että saisin jotain niin mielenkiintoista puhuttua podcastiin, että sitä kenenkään kannattaisi kuunnella.

Toisaalta haluaisin tutustua hyviin ja hyvin tuotettuihin podcasteihin. Pitänee pitää silmänsä auki ja mieli avoimena.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.