Mobiilipostaus

Olen taajamajunassa menossa pieksämäelle. Kirjoitan tätä kännykälläni, Noksun 6600, ja sen mukana tulevalla Operalla. Hyvin toimii, tosin täältä metästä gprs saa hyvän yhteyden vain sillointällöin. Olen jo lähetellyt ja lukenut mailiakin puhelimella. Oikeasti viestintä liikkeestä on jokseenkin helppoa, pienet näytöt ja näppäimistöt haittaavat.

Taajamajunat pitäisi kieltää, tämäkin heiluu ja rymisee niin että pelottaa. Vastahan täällä suunnalla juna tippuikin raiteilta..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Mobiilipostaus”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Jees, itse asias netfront vaikuttas vielä operaa paremmalta selaimelta näissä series60 laitteissa. En tosin ole hirveesti kumpaakaan käyttänyt, mitä nyt jotain osoitteita/puhelinnumeroita ja liikkeiden aukioloaikoja etsiskelly, kun olen ollut liikkeelle tuossa kaupungilla. s60:n mailiclienttia oon käyttäny jo pitkään ja sekin ajaa asiansa… mutta ei kyl napostele hirveemmin kirjotella luurilla..

    Samaa mieltä noista taajamajunista, onneks ei tarvi paljon enää matkustella junalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.