Kopiosuojaus ja levynmyynti

Noniin, tänään Tietokone.fi uutisoi OECD:n tekemästä tutkimuksesta, jossa todetaan että nettipiratismi ei ole pääasiallinen syypää laskeneeseen levymyyntiin. Levyjä myydään vähemmän, koska samasta rahasta kilpailevat eri pelikonsolit ja niiden pelit sekä PC ja sen pelit, lisäksi rahaa menee myös esimerkiksi DVD-elokuviin. Koska markkinat ovat laajentuneet, ei yhdelle osa-alueelle tule enää niin paljoa rahaa. Loogista. Itseäni tarvitsee sen verran kehaista, että aivan mutu-tuntumalla pystyin vastaavaa kirjoittamaan noin vuosi sitten sektori.comin uutiskommenteissa.

tietokone.fi:
Tutkimuksessa arvosteltiin joitakin musiikin internet-kaupan malleja. Esimerkiksi kopiointiestoissa on helppo mennä liian pitkälle, mikä vähentää lainkuuliaisten asiakkaiden ostohaluja.

Tästä hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi Anttilan avaama musiikkiverkkokauppa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.