Starship Troopers

Teki mieli katsoa räiskintää, niin hankin Anttilasta alennuslaarista Starship Troopersin. Vanhahan leffa on, mutta siltikin se kirvoitti muutaman mielipiteen. Onko Denise Richards muka kovin kaunis nainen? Ihan normityttö, se käkkäräpää (Dina Meyer) oli paljon parempi. Denise ei vakuuttanut myöskään Bondissa missä oli.

Toisekseen, hyvä splätteri oli pilattu liian kestävillä vihollisilla, varsinkin alussa. Panoksethan aseista ei tuntuneet loppuvan, niin silloin öllejä olisi voinut olla vielä enemmän ja niiden olevan haavoittuvampia. Enemmän irtonaisia osia, enemmän meininkiä!

Lisäksi äänet olivat onnettomat. Paketissa taitaa lukea että 5.1 äänet, voi ollakin, mutta todella munattomat. Esimerkiksi jos vertaa Matrixin räiskintäkohtaukseen alakerrassa (Matrix 1: Neo ja Trinity menevät pelastamaan Morpheusta), niin siinä kuulee kuinka luodit kimpoilevat ja hakkaavat seiniä. Starship Troopers kuulostaa todella vaisulta. Vaikka levyn pitäisi olla joku special edition jopa.

Band of Brothersissa on muuten kivat äänet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.