Kategoriat
Yleistä

Firefox

Teleware ei ole kyennyt blogiinsa lisäämään kommentointimahdollisuutta, niin kommentoin sitten täällä.
Teleware valittaa kuinka Firefox hävittää suosikkeja ja kirjoittaja kehuskelee kuinka vaihtoi takaisin Internet Exploreriin, nyt kuulemma toimii hienosti. IE:n vuoksi nettisivut kehittyvät hitaasti, IE on peruskäyttäjällä tietoturvariski (tosin niin tuntuu olevan Firefoxikin) ja niin edelleen. Jotenkin vastuutonta mainostaa IE:tä.

Olisi vaihtanut Operaan :)

Yksi vastaus aiheeseen “Firefox”

Hehe, itsekin luin tuon telewaren jutun ja olin heti kommentoimassa, että eivät vaan osaa siellä (ai mitkä backupit jne..). Ei kyllä herätä koulutusfirmana paljoa luottamusta, jos ei blogiin osata kommentointia säätää, hävittivät tietokannanki aikanaan ja eivätkä osaa backuppeja tehdä :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.